• 1400/02/01 - 08:56
  • تعداد بازدید : 210
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان در استان زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی به مناسبت ماه رمضان با ساماندهی ۲۰ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی افزود: همزمان با ماه مبارک رمضان ۲۰  اکیپ ثابت و سیار با ۳۰  بازرس در شهرستان‌های استان زنجان به صورت ویژه درباره نظارت بر بهداشت عمومی فرآورده‌های خام دامی فعال شدند.

به گفته وی، فعالیت ۱۰ اکیپ نظارت و بازرسی روزانه از ساعت هشت تا ۲۰ فعال است و بعد از این زمان اکیپ های سیار تشدید نظارت را آغاز می کنند و در صورت مشاهده تخلف بر اساس قانون رفتار می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: نظارت این اکیپ‌های دامپزشکی از واحدهای تولید فرآورده‌های خام دامی، نگهداری، بسته بندی، توزیع، عرضه و کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها و خودروهای حمل این فرآورده‌ها است.

حاج کاظمی خاطرنشان کرد: تشدید نظارت دامپزشکی در سطح استان زنجان با هدف رسیدن مواد غذایی سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده و امنیت خاطر مصرف کنندگان است تا شهروندان از سلامت مواد غذایی مورد مصرف اطمینان داشته باشند.

وی تاکید کرد: مصرف کنندگان فرآورده‌های خام دامی در سطح استان زنجان خواست، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در عرضه مواد خام دامی و پروتئینی و یا کشتارها، مراکز نگهداری و بسته بندی با شماره ۱۵۱۲ تماس برقرار کرده و مورد را به منظور رسیدگی و رفع آن گزارش دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: شهروندان هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه گوشت قرمز، مرغ، تخم‌مرغ، ماهی و عسل و سایر آلایش خوراکی دام مثل مغز، کله، پاچه، سیرابی، دل و جگر، مورد را با شماره تلفن بیان شده به ادارات دامپزشکی استان زنجان گزارش دهند.

حاج کاظمی اضافه کرد: به محض دریافت هر گونه شکایت و گزاش تخلفات از مراکز بیان شده غیر از ساعت اداری اکیپ های سیار برای بررسی موضوع به محل اعزام می شوند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 273621
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه