• 1401/01/17 - 12:31
  • تعداد بازدید : 312
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دامپزشکی زنجان ۱۴ پرونده تخلف بهداشتی را در ایام نوروز به مراجع قضایی ارجاع داد

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در اجرای طرح نوروزی با تشدید بازرسی و برخورد با تخلفات، ۱۴ پرونده تخلف از واحدهای تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی تشکیل و به مراجع قضایی این استان ارجاع دادیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی افزود: طرح تشدید نظارت های بهداشتی و نوروزی و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه های دام و طیور، واحدهای تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از ۱۴ اسفند سال گذشته آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی اظهارداشت: تا پایان ۱۵ فروردین امسال ۲ هزارو ۴۱ مورد بازرسی و نظارت از این واحدها، انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از این واحدها ۱۹ مورد نمونه برداری انجام و بیش از سه هزارو ۳۶۴ کیلوگرم فرآورده خام دامی نیز ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.

وی ادامه داد: در این بازدیدها ۲۲۴ مورد غیربهداشتی با درج غیر بحرانی مشاهده و تذکر کتبی صادر شد.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان به نظارت بر کشتار طیور در کشتارگاه ها اشاره کرد و گفت: در طی مدت مذکور بر ذبح سه میلیون و ۱۸۳ هزار و ۷۷۰ قطعه طیور از نظر بهداشتی و شرعی نظارت شده است.

به گفته حاج کاظمی، بر نحوه ذبح سه هزار و ۸۹۰ رأس گوسفند وبز، ۲ هزار و ۲۶۶ رأس گاو و گوساله نظارت بهداشتی و شرعی شده است.

وی ادامه داد: سه هزار و ۴۷۶ کیلوگرم گوشت خام دامی از دام های کشتار شده و ۲۹ هزارو ۶۷۲ کیلوگرم نیز گوشت طیور به دلیل موارد بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: مصرف کنندگان مواد خام دامی در این استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کشتار غیرمجاز، عرضه این مواد به صورت تاریخ گذشته و غیربهداشتی، مورد را جهت بررسی با سامانه ۱۵۱۲ به ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها اطلاع دهند.

حاج کاظمی، رعایت نکردن موازین بهداشتی درنگهداری، عرضه فرآورده های تاریخ مصرف گذشته و فاسد خام دامی گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی و تخم مرغ را از جمله موارد غیربهداشتی برشمرد.

وی تاکید کرد: در برخی موارد متصدیان عرضه گوشت مرغ، اقدام به قطعه بندی و بسته بندی غیرمجاز می کنند که این نیز تخلف بهداشتی است چرا که قطعه بندی هایی با این روش، بدون شناسنامه بوده و بدون نظارت دامپزشکی انجام می شود و در صورت مشاهده توسط بازرسان دامپزشکی موضوع به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد.

وی گفت: در نوروز امسال روزانه حداقل ۸ اکیپ متشکل از ۲۴ نفر بازرس بهداشتی در هشت شهرستان استان فعالیت داشتند.

مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می کنند، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه های نگهداری، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی در این طرح تحت پوشش برنامه کنترل و نظارت بهداشتی قرار داشتند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 283716
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه