اطلاعیه بهداشتی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو
سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه ای از مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواست تا با رعایت نکات بهداشتی و اصولی ازابتلا به تب کریمه کنگو جلوگیری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان:
نظارت بر مراکز توزیع فرآورده خام دامی در استان زنجان تشدید مییابد
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های دامی در ایام مبارک ماه رمضان در سطح استان زنجان گفت: این طرح از 27 اریبهشت ماه تا 27 خرداد ماه در استان زنجان اجرا می شود.
زنجان دومین استان کشور در تولید گوشت بوقلمون است
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: زنجان دومین استان کشور بعد از اصفهان در تولید گوشت بوقلمون است.
بازدید رئیس سازمان دامپزشكی كشور از بزرگترین گاوداری استان زنجان
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به همراه مدیرکل دامپزشکی استان زنجان و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خرمدره از مجتمع کشت و صنعت دشت خرم دره بازدید کرد.
دیدار رئیس سازمان دامپزشکی کشور با استاندار زنجان
دکتر علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور به اتفاق هیات همراه در محل استانداری زنجان با مهندس درویش امیری استاندار زنجان دیدار و گفتگو کرد.
رئیس سازمان دامپزشکی؛
متخلفان حوزه دام و طیور را به مردم معرفی می کنیم
رئیس سازمان دامپزشکی بابیان اینکه رضایت مردم در اولویت کاری این سازمان است گفت: متخلفان به صنعت دام، طیور و زنبورستان های کشور را از هر بخش و گروهی که باشند، به مردم معرفی خواهم کرد.
محمدباقر حاجکاظمی مدیرکل دامپزشکی استان زنجان شد
با صدور حکمی از سوی رئیس سازمان دامپزشکی کشور، محمدباقر حاجکاظمی به عنوان مدیرکل دامپزشکی استان زنجان منصوب شد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور؛
سالانه 2 تا 5 نفر بر اثر تب کریمه کنگو فوت میکنند
رئیس سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: سالانه 2 تا 5 نفر بر اثر تب کریمه کنگو فوت میکنند؛ مردم دامهای خود را خارج از کشتارگاه ذبح نکنند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور؛
زنجان از آنفلونزای حاد پرندگان پاک است
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: استان زنجان در زمینه بیماری آنفلوانزای پرندگان پاک بوده و موردی از این بیماری در استان مشاهده نشده است.
حضور فعال دامپزشکی شهرستان ابهر در نمایشگاه هفته سلامت
دامپزشکی شهرستان ابهر در نمایشگاه بزرگداشت هفته سلامت (1 تا 7 اردیبهشت) با هدف آشنایی بیشتر مردم با مواد خام دامی سالم و ترویج فرهنگ استفاده از این نوع مواد غذایی شرکت کرد.