اجرای طرح نظارت بر فرآوردههای خام دامی با ۱۸ اکیپ در زنجان
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در ایام مبارک ماه رمضان در سطح استان گفت: این طرح از 16 اریبهشت ماه به مدت یک ماه در استان زنجان اجرا میشود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمد باقر حاج کاظمی با اشاره به اجرای طرح نظارت بر فرآوردههای دامی در همه شهرستانها اظهار کرد: این اکیپها به صورت ثابت و سیار در سطح استان طرح نظارت را اجرا میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه بازرسان نظارت و بازرسی را در دو شیفت کاری انجام میدهند، بیان کرد: شیفت نخست بازرسیها از ساعت 8 صبح تا 14 ظهر بوده و شیفت دوم نیز از ساعت 14 تا 20 در سطح استان انجام میشود.
وی با بیان اینکه نظارت بر حمل فرآوردههای دامی که وارد استان و از استان خارج میشود توسط بازرسان کنترل میشوند، افزود: اکیپی هم در ایام تعطیلات ماه رمضان در استان در مورد انجام آزمایشات لازم بر روی فرآوردههای خام دامی فعال میشود.
حاج کاظمی با اشاره به اینکه در این ایام مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرد، اضافه کرد: این مراکز شامل قصابیها، مرغ، ماهی و تخم مرغ فروشیها و غیره هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به نظارت بر خودروهای حمل فرآوردههای دامی در استان زنجان تصریح کرد: این خودروها باید دارای سردخانه بوده، مجوز فعالیت داشته باشد و به لحاظ بهداشتی نیز مورد تایید شبکههای دامپزشکی و ناظرین بهداشتی باشند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به تشدید نظارت بر کشتارگاههای دام و طیور در ایام ماه مبارک رمضان افزود: نظارت بر سردخانههای مراکز نگهداری فرآوردهای خام دامی و کارگاههای فرآوری و بستهبندی پروتئینی نیز در این ایام تشدید میشود.
وی بیان کرد: اداره کل دامپزشکی استان این آمادگی را دارد که با همکاری سایر ارگانها مانند شهرداری، فرمانداری، جهاد کشاورزی ، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی و غیره در بازرسیها مشترک مشارکت کند.
حاج کاظمی با اشاره به اینکه 9 اکیپ ثابت و 9 اکیپ سیار در ماه مبارک رمضان طرح نظارت را اجرا میکنند، اضافه کرد: این اکیپها شامل 27 بازرس است.
نظر دهید