• 1403/02/10 - 08:31
  • تعداد بازدید : 185
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ماهنشان:

ماهنشان قطب تولید ماهی قزل‌آلا در زنجان است

رییس شبکه دامپزشکی ماهنشان گفت: شهرستان ماهنشان در تولید ماهی قزل‌آلا، قطب اصلی تولید این ماهی در زنجان است.

ذوالفقار رشیدیان در گفت و گو با روابط عمومی دامپزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: عبور رودخانه قزل اوزن  از ماهنشان و وجود چشمه‌های روان یکی از قطب‌های اصلی تولید ماهی قزل‌آلا در این استان است. در حال حاضر با داشتن حدود 750 استخر پرورش  ظرفیت بالایی از  تولید و عرضه ماهی را داشته و تامین کننده این محصول برای استان و کشور است.
رییس شبکه دامپزشکی ماهنشان در خصوص روش تشخیص ماهی قزل‌آلای سالم گفت: در ماهی تازه سالم چشم‌ها براق، محدب و کاملا برآمده و با مردمک روشـن و قرنیـه شـفاف است.
وی افزود: گوشت ماهی تازه سالم دارای حالت ارتجاعی (الاستیکی) است که با فشار انگشت نشانه بر روی عضلات پشتی اطراف ستون فقرات ماهی قابل تشخیص است و اثر فرورفتگی ناشی از فشار انگشت روی عضلات باقی نمی‌ماند.
رشیدیان خاطرنشان کرد: در ماهی تازه سالم درجه یک رنگ آبشش قرمز روشن بدون موکوس و همچنین دارای پوست روشن، براق و بدون تغییر رنگ است.
وی ادامه داد: مهم‌ترین ﻋﻼﻣﺖ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﻣﺎهی ﺳﺎﻟﻢ از ﻓﺎﺳﺪ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻗﻮام و ﺣﺎﻟﺖ ﻇﺎﻫﺮی آن اﺳﺖ ﻛﻪ در ماهیان ﺳﺎﻟﻢ ﺳﻔﺖ و ﺳﺨﺖ ﺑﻮده و در ﻣﺎﻫﻴﺎن ﻓﺎﺳﺪ ﻧﺮم و ﺷﻞ اﺳﺖ.
رییس شبکه دامپزشکی ماهنشان عنوان کرد: قزل‌آلا حتی در زمانی که تازه از آب گرفته شده، دارای ترشحات موکوسی و لزج است. ضمنا این ترشحات روی آبشش و هم پوست می‌تواند باشد، غالبا بوی فساد ماهی بویی شبیه به بوی آمونیاک بوده ولی هرگونه بوی نامطبوع دیگر مثل اسیدی و تندی می‌تواند نشان از فساد باشد.
وی گفت: اکیپ‌های نظارتی دامپزشکی در طول سال با شماره تلفن ۱۵۱۲ آماده رسیدگی به شکایات و گزارش‌های مردمی هستند.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان ماهنشان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 318502
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه