گوشت قربانی ۲۴ ساعت پس از ذبح مصرف شود
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از مصرف بلافاصله گوشت قربانی پرهیز و برای جلوگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام حداقل ۲۴ ساعت آن را در یخچال نگه دارید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی بر عدم استفاده بلافاصله گوشت قربانی تأکید کرد و گفت: برای جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام از مصرف بلافاصله گوشت دام ذبح شده پرهیز کنید.
وی همچنین بر رعایت موازین بهداشتی در هنگام ذبح دام تاکید کرد و گفت: رعایت موارد بهداشتی مانع از ابتلای مصرف کنندگان به بیماریهای مشترک بین انسان و دام مانند تب مالت، سیاه زخم، تب کریمه کنگو، هاری، سل و... میشود.
مدیر کل دامپزشکی استان زنجان همچنین بر استفاده از وسایل حفاظتی مانند روپوش، دستکش و... توسط ذبح کنندگان تأکید کرد.
حاج کاظمی خاطر نشان کرد: افراد بلافاصله دام ذبح شده را مصرف نکنند و حداقل ۲۴ ساعت آن را در یخچال و دمای بین صفر تا ۴ درجه سانتی گراد نگه دارند تا از طریق جمود نعشی بسیاری از میکروبهای احتمالی موجود عامل بیماری در گوشت از بین رود.
نظر دهید