استان زنجان 180 هزار راس دام دارد
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه استان 180 هزار راس دام دارد، گفت: همچنین جمعیت بز و گوسفند یک میلیون و 200 هزار راس است.
در دیدار مسؤولان دامپزشکی با امام جمعه زنجان مطرح شد
کشتار 11 میلیون قطعه طیور و 25 هزار راس گاو و گوسفند در زنجان/ 50درصد بیماریهای عفونی بین انسان و دام مشترک است
دیدار مسؤولان دامپزشکی استان زنجان به مناسبت هفته دامپزشکی برگزار و در این دیدار اعلام شد که 11 میلیون قطعه طیور و 25 هزار راس گاو و گوسفند در زنجان کشتار و نیمی از بیماریهای عفونی مطرح در انسان قابل انتقال از طریق دام و حیوانات است.
پیام تبریک مدیرکل دامپزشکی استان زنجان به مناسبت روز ملی دامپزشکی
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان در پیامی روز ملی دامپزشکی را به تمام دامپزشکان و دستاندرکاران این حرفه مقدس تبریک و تهنیت گفت.
دامداران برای خرید دام با دامپزشکان مشورت کنند
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان تاکید کرد: دامداران این استان قبل از خرید دام های سبک و سنگین از استان های همجوار با دامپزشکان محل مورد نظر درباره وجود بیماری تب برفکی مشورت سپس اقدام به خرید کنند.
دامداران برای خرید دام با دامپزشکان مشورت کنند
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان تاکید کرد: دامداران این استان قبل از خرید دام های سبک و سنگین از استان های همجوار با دامپزشکان محل مورد نظر درباره وجود بیماری تب برفکی مشورت سپس اقدام به خرید کنند.
دامپزشکان زنجانی بر 2444 راس دام قربانی نظارت کردند
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: 2 هزار و 444 راس دام سبک و سنگین قربانی از هشتم تا 11محرم در زنجان مورد نظارت و بازرسی اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی قرار گرفت.
30 اکیپ دامپزشکی بر ذبح دام های قربانی نظارت می کنند
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: 30 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی این استان بر ذبح قربانی همه دامهای نذری عزاداران سیدالشهدا (ع) از هشتم تا 11 محرم نظارت خواهند کرد.
برگزاری مراسم جشن عید سعید غدیرخم در اداره کل دامپزشکی استان زنجان
در آستانه عید سعید غدیرخم و دهه ولایت و امامت مراسم جشنی با حضور کارکنان اداره کل دامپزشکی استان زنجان برگزار شد.
3770 راس دام زنده مورد بازرسی دامپزشکان زنجانی قرار گرفت
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: روز عید قربان سه هزار و 770 راس دام سبک و سنگین مورد بازرسی بهداشتی ناظران بهداشتی و دامپزشکان این استان قرار گرفت.
گوشت قربانی بهتر است ۲۴ ساعت پس از ذبح مصرف شود
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از مصرف بلافاصله گوشت قربانی پرهیز و برای جلوگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام حداقل ۲۴ ساعت آن را در یخچال نگه دارید.