• 1404/06/20 - 12:00
  • تعداد بازدید : 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی راهبردهای تأمین و سلامت گوشت قرمز در شهرستان ایجرود با حضور مدیرکل دامپزشکی استان زنجان

در دیداری صمیمانه و تخصصی، مدیرکل دامپزشکی استان زنجان، جناب آقای دکتر اشرفی، به همراه معاون سلامت اداره کل، دکتر اله‌وردی، و سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود، با فرماندار محترم شهرستان و جمعی از روسای ادارات اجرایی منطقه دیدار و گفتگو کردند.

این نشست در راستای هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی برای تأمین پایدار و سلامت فرآورده‌های خام دامی، به‌ویژه گوشت قرمز، در سطح شهرستان ایجرود برگزار شد. در جریان این دیدار، دکتر اشرفی گزارشی جامع از عملکرد اداره دامپزشکی استان و اقدامات انجام‌شده در شهرستان ایجرود را به اعضای حاضر ارائه داد.

فرماندار شهرستان ایجرود ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه دامپزشکی، بر اهمیت تأمین سالم و بهداشتی گوشت قرمز برای خانوارهای منطقه تأکید کرد و برنامه‌ها و اهداف پیش‌روی شهرستان را در حوزه سیاست‌گذاری، نظارت و توسعه زیرساخت‌های دامپروری مطرح نمود.

محورهای اصلی این نشست شامل موارد زیر بود:

  • بررسی وضعیت فعلی تأمین گوشت قرمز در شهرستان

  • ارائه گزارش عملکرد دامپزشکی در حوزه نظارت، پایش و آموزش

  • طرح راهکارهای ارتقاء امنیت زیستی و بهداشت فرآورده‌های خام دامی

  • هم‌افزایی بین‌بخشی برای توسعه زیرساخت‌های تولید و عرضه

  • سیاست‌گذاری‌های آتی در حوزه سلامت دام و فرآورده‌های دامی

این دیدار در فضایی صمیمی و کارشناسی برگزار شد و مقرر گردید جلسات تخصصی مشابه به‌صورت دوره‌ای برای پیگیری مصوبات و ارزیابی پیشرفت برنامه‌ها ادامه یابد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ایجرود,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 345159
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید