• 1405/03/17 - 10:33
  • تعداد بازدید : 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در پی ابلاغ ممنوعیت کشوری سم فایپرونیل

نتیجه بازرسی از زنبورستان‌ها و داروخانه‌های گیاهپزشکی ایجرود؛ موردی از سم ممنوعه «آرگو» مشاهده نشد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود از انجام بازرسی‌های ویژه از زنبورستان‌ها و داروخانه‌های گیاهپزشکی این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: در بررسی‌های انجام‌شده هیچ موردی از سم ممنوعه «آرگو» مشاهده نشده است.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود، در راستای ابلاغیه اداره‌کل دامپزشکی استان زنجان مبنی بر غیرمجاز بودن سم «آرگو» با ماده مؤثره فایپرونیل ۸۰ درصد WG به دلیل خطر بالای مرگ‌ومیر زنبور عسل، بازرسی‌های ویژه و هدفمند از زنبورستان‌ها و داروخانه‌های گیاهپزشکی این شهرستان انجام شد.

گفتنی است این سم از سال ۱۴۰۲ به دلیل کشندگی شدید برای زنبور عسل از فهرست سموم مجاز کشور خارج و در زمره سموم ممنوعه قرار گرفته است. بر این اساس، هرگونه عرضه، فروش یا استفاده از این سم تحت هر نام تجاری، تخلف محسوب شده و مشمول پیگرد قانونی خواهد بود.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود در این خصوص اظهار داشت: اکیپ‌های پایش و نظارت طی بازدیدهای ادواری و موردی خود، با دقت کامل وضعیت سموم موجود در داروخانه‌های گیاهپزشکی و نحوه مدیریت زنبورستان‌ها را بررسی کردند. خوشبختانه در هیچ‌یک از واحدهای مورد بازرسی، سم آرگو یا هر نوع سم ممنوعه حاوی فایپرونیل مشاهده نشد.

وی افزود: همکاری مطلوب زنبورداران و فعالان بخش عرضه سموم در رعایت ضوابط و مقررات، نقش مهمی در صیانت از جمعیت زنبور عسل و تولید عسل سالم و باکیفیت دارد و نظارت‌های مستمر نیز با هدف حفظ سلامت زنبورستان‌ها ادامه خواهد داشت.

در پایان تأکید شده است در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، برابر مقررات قانونی با متخلفان برخورد خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ایجرود,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 355068
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید