• 1405/04/09 - 08:03
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی انجام شد؛

معدوم‌سازی ۲۵ کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد در زرین‌رود/ یک متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خدابنده از تداوم اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در رستوران‌ها و مراکز عرضه مواد خام دامی خبر داد و گفت: در بازرسی‌های اخیر از واحدهای صنفی شهر زرین‌رود، ۲۵ کیلوگرم فرآورده دامی غیربهداشتی کشف و معدوم‌سازی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خدابنده، اسماعیل منصوری اظهار کرد: در ادامه اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کارشناسان دامپزشکی با همکاری بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت)، طی یک بازدید مشترک، وضعیت بهداشتی رستوران‌ها و مراکز عرضه در شهر «زرین‌رود» را مورد ارزیابی دقیق قرار دادند.

وی افزود: در جریان این بازرسی‌های میدانی، مقدار ۲۵ کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی که فاقد شرایط لازم بهداشتی بوده و غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شدند، شناسایی، ضبط و با رعایت کامل ضوابط بهداشتی معدوم گردید.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خدابنده از برخورد قاطع با متخلفان این حوزه خبر داد و تصریح کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی، پرونده یک واحد متخلف که ضوابط بهداشتی را نادیده گرفته بود، تشکیل و برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

منصوری با تأکید بر اینکه سلامت سفره مردم خط قرمز دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: این طرح‌های نظارتی با هدف ارتقای امنیت غذایی، صیانت از سلامت عمومی و جلوگیری از عرضه فرآورده‌های ناسالم به‌صورت مستمر و جدی در سطح شهرستان پیگیری می‌شود.

وی در پایان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها، مراتب را سریعاً با اداره دامپزشکی شهرستان در میان بگذارند تا اقدامات لازم در اسرع وقت صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان خدابنده,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 355987
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید