چهارشنبه 03 تیر 1405

flag
  • 1405/04/01 - 07:38
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پیشگیری از هاری؛

واکسیناسیون بیش از ۳۵۰ قلاده سگ در شهرستان ایجرود

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود از واکسیناسیون گسترده سگ‌های صاحب‌دار علیه بیماری هاری در این شهرستان با هدف تأمین سلامت عمومی و قطع زنجیره انتقال این بیماری مشترک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، نظرعلیان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود با اشاره به اهمیت کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه ملی کنترل و پیشگیری از بیماری هاری و با هدف تحقق اهداف جهانی «انقراض هاری تا سال ۲۰۳۰»، عملیات مایه‌کوبی سگ‌های صاحب‌دار در این شهرستان با مشارکت اکیپ‌های بخش دولتی و خصوصی اجرایی شد.

وی افزود: در این مرحله از عملیات، بیش از ۳۵۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه این بیماری مهلک واکسینه شدند. نظرعلیان با تأکید بر استفاده از واکسن‌های باکیفیت و استاندارد، تصریح کرد: واکسن‌های مورد استفاده در این طرح از نوع وارداتی و باکیفیت بالا بوده که با رعایت کامل زنجیره سرد و تحت نظارت مستقیم کارشناسان فنی اداره دامپزشکی شهرستان تزریق شده است.

رئیس اداره دامپزشکی ایجرود با بیان اینکه هاری یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های زئونوز محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بخش قابل‌توجهی از موارد گزش و انتقال ویروس از طریق سگ‌های صاحب‌دار رخ می‌دهد، واکسیناسیون منظم این حیوانات نقش کلیدی در کنترل بیماری دارد و پوشش ایمنی مطلوب باید به حداقل ۷۰ درصد جمعیت هدف برسد.

وی در پایان ضمن تقدیر از همکاری اهالی و دامداران منطقه، از عموم مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه حیوان مشکوک به علائم بیماری هاری، مراتب را سریعاً به اداره دامپزشکی شهرستان یا مراکز بهداشتی و درمانی گزارش دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ایجرود,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 355678
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور