• 1402/05/10 - 10:13
  • تعداد بازدید : 168
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اکیپ های دامپزشکی 1438 رأس دام قربانی عزاداران زنجانی را بازرسی بهداشتی کردند

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: یک هزار و 438 راس دام سبک و سنگین قربانی حسینیه اعظم، زینبیه اعظم و سایر دسته های عزاداری در استان از سوی کارشناسان بهداشتی و ناظران شرعی مورد بازرسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی افزود:43  اکیپ‌ ثابت و سیار دامپزشکی در استان زنجان بر دام‌های نذری عزاداران سیدالشهدا (ع) در روزهای هشتم، نهم، دهم و یازدهم محرم نظارت کردند.

وی اظهار کرد: بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان زنجان بر سلامت یک هزار و 745 راس دام زنده نظارت کردند که از این تعداد یک هزار و 685 راس دام سبک (گوسفند و بز) و 60 راس دام سنگین (گاو و گوساله) بودند.

وی یادآوری کرد: این اکیپ ها بر یک هزار و 438 راس دام قربانی نظارت داشتند که از این تعداد یک هزار و 362 رأس دام سبک و 76 رأس دام سنگین نذر اباعبدالله الحسین (ع) بود که ذبح شد.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در این نظارت ها 23 لاشه به صورت کامل ضبط و از چرخه مصرف خارج شد و تعداد 177 لاشه بصورت موضعی اصلاح گردید و به بقیه لاشه اجازه مصرف داده شد.

به گفته حاج کاظمی، 260 کبد به صورت کامل ضبط و از چرخه مصرف خارج شد و 368 کبد اصلاح گردید.

وی اظهارداشت: در نتیجه این بازرسی و نظارت ها تعداد 573 ریه و 59 کلیه نیز از اندام های ضبطی بود که از چرخه مصرف شهروندان خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از 43 اکیپ دامپزشکی فعال در سطح استان، 35 اکیپ سیار و 8 اکیپ دیگر نیز به صورت ثابت به سوگواران اباعبدالله الحسین(ع) خدمات ویژه‌ ارایه دادند.

وی خاطرنشان کرد: اکیپ های ثابت و سیار شامل 21 بازرس بهداشت 15 ناظر شرعی و 11 دامپزشک از ساعت هشت صبح تا پایان مراسم های عزاداری بر ذبح دام های نذری در استان نظارت بهداشتی و شرعی کردند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 305643
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه