برخورد قاطع دامپزشکی زنجان با متخلفان بهداشتی
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد خام دامی به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان، از 13 اسفند آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی افزود: حفظ سلامت فرآورده های خام دامی یکی از مهمترین اولویت های کاری دامپزشکی است و عرضه فرآورده های ناسالم خط قرمز دامپزشکی است و متخلفان به مراجع قضایی معرفی می گردند.
وی افزود: در راستای ارتقاء کیفیت و ایمنی مواد خام دامی، جلوگیری از عرضه این مواد به صورت غیر بهداشتی به مصرف کننده و حفظ سلامت عمومی مردم اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از 13 اسفند سال گذشته در استان زنجان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه به منظور بازرسی واحدهای عرضه موادخام دامی کشیکهای سیار و ثابت در نظر گرفتهایم، تصریح کرد: اکیپهای مشترک این ادارهکل با همکاری نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی از محلهای عرضه مواد خام دامی و گوشتی بازرسی میکنند.
حاج کاظمی ادامه داد: در مدت بیان شده به طور میانگین روزانه 17 اکیپ نظارتی ثابت و سیار متشکل از 34 نفر بازرس بهداشتی در سطح استان از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها، جگرکی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه های نگهداری، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی بازدید می کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: در ایام نوروز کارشناسان فعال در قالب کشیک در بخشهای غیردولتی مربوط به امور دامپزشکی شامل درمانگاه، آزمایشگاه و داروخانهها آماده ارائه خدمات به بهره برداران هستند.
وی گفت: کشتارگاههای دام و طیور باید آمادگی لازم برای تأمین نیاز گوشت قرمز و مرغ استان را داشته باشند.
حاج کاظمی، از مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی در سطح استان زنجان خواست، در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک در عرضه مواد خام دامی، پروتئینی و مراکز نگهداری و بسته بندی با شماره 1512 تماس حاصل و مورد را به منظور رسیدگی گزارش کنند.
نظر دهید