بیش از 24 میلیون قطعه طیور در کشتارگاههای زنجان ذبح شده است
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: کارشناسان این اداره کل در طول یک سالگذشته بر ذبح بهداشتی و شرعی بیش از 24 میلیون قطعه طیور و بیش از 73 هزار رآس انواع دام سبک و سنگین در کشتارگاههای استان زنجان نظارت کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاجکاظمی اظهار کرد: نظارت بر کشتار شرعی و بهداشتی انواع دام و طیور در طول سال در کشتارگاههای زنجان انجام میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان افزود: از هفته دولت سال گذشته تا کنون. کارشناسان این اداره کل بر ذبح بهداشتی و شرعی بیش از 24 میلیون قطعه طیور و بیش از 73 هزار رآس انواع دام سبک و سنگین در کشتارگاههای استان زنجان نظارت کردند.
حاج کاظمی اظهار داشت: هر کدام از کشتارگاه های صنعتی دام و طیور استان زنجان حداقل دارای یک دکتر دامپزشک، یک تکنسین دامپزشکی و یک ناظر شرعی از بخش غیردولتی و یک دکتر دامپزشک از بخش دولتی است که به مراحل قبل از کشتار، حین کشتار و بعد از کشتار نظارت ویژه ای دارند.
وی یادآور شد: مصرف کنندگان در استفاده از فرآودههای خام دامی اطمینان خاطر داشته باشند، چرا که کشتار دام و طیور با نظارت ناظران و ذابحان شرعی انجام می شود و دامپزشکی استان زنجان هم نظارتی مستقیم بر کشتارها دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: به منظور جلوگیری از به خطر افتادن سلامت جامعه از طریق کشتار غیر مجاز دام، بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان زنجان به صورت مداوم نسبت به بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی فعالیت دارند.
حاج کاظمی با اشاره به اینکه عرضه فرآورده های ناسالم خط قرمز دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی و رعایت نکردن موازین و ضوابط بهداشتی، عرضه غیرمجاز فرآوردههای غیر بهداشتی و تخلف در عرضه مواد پروتئینی نسبت به تشکیل پرونده و معرفی متخلفان بهداشتی به مراجع قضایی طبق ضوابط بهداشتی اقدام می شود و با هماهنگی های انجام شده با مراکز قضایی و تعزیراتی با کسانی که بهداشت عمومی را به خطر بیندازند برابر قانون برخورد خواهد شد.
وی از شهروندان خواست، هنگام خرید گوشت دقت کنند که لاشه دام کشتاری در محل قصابی ها دارای مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی و برچسب مشخصات تولید که دارای تاریخ انقضاء، تاریخ تولید، محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه است باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: مصرف کنندگان هنگام خرید مرغ از مراکز عرضه مجاز نیز باید به مرغهای بسته بندی شدهای که دارای تاریخ تولید و انقضاء هستند، توجه کنند و از خرید هرگونه مرغ بدون بسته بندی خودداری کنند.
وی با بیان اینکه دامپزشکی در تمام ساعات شبانه روز تلاش می کند امنیت غذایی را برای مردم تامین کند، اظهار داشت: شهروندان برای حفظ سلامت و بهداشت عمومی در صورت مشاهده هر گونه موارد تخلف بهداشتی فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ و عسل موارد تخلف را با سامانه 1512 در میان بگذارند.
نظر دهید