• 1398/12/28 - 12:02
  • تعداد بازدید : 214
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بر عرضه فرآورده‌های خام دامی با ۱۶ اکیپ دامپزشکی زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان اعلام‌کرد: نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد خام دامی به مناسبت نوروز توسط ۱۶ اکیپ در این استان تشدید شده و بدون هیچ اغماضی با متخلفان برخورد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی افزود: طرح تشدید نظارت ویژه نوروز با هدف ارتقای کیفیت و ایمنی مواد خام دامی، جلوگیری از عرضه این مواد به صورت غیر بهداشتی به مصرف کننده و حفظ سلامت عمومی از ۲۵ اسفند آغاز شد و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: از ۱۶ اکیپ ثابت و سیار، ۲ مورد در مرکز استان مستقر می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه این تیم ها متشکل از دامپزشک و کاردان دامپزشک است، اظهار داشت: نظارت اکیپ ها از ساعت هشت تا ۲۰ انجام می شود.
حاج کاظمی، رستوران های بین راهی، داخل شهرها، کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز قطعه‌بندی و بسته بندی، عرضه مرغ و ماهی و تخم مرغ و قصابی ها را محل بازدید تیم های دامپزشکی برشمرد.
وی متذکر شد: مصرف کنندگان مواد خام دامی در این استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کشتار غیرمجاز، عرضه این مواد به صورت تاریخ گذشته و غیربهداشتی، مورد را جهت بررسی با سامانه ‭‭‭۱۵۱۲‬‬‬ به همه شبکه های دامپزشکی مستقر در شهرستان‌های استان زنجان اطلاع دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان، عدم رعایت موازین بهداشتی در نگهداری، عرضه فرآورده های تاریخ مصرف گذشته و فاسد خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید، ماهی، تخم مرغ را از جمله موراد غیر بهداشتی برشمرد.
حاج کاظمی تاکید کرد: در برخی موارد متصدیان عرضه گوشت مرغ، اقدام به قطعه بندی و بسته بندی در مغازه می کنند که این اقدام غیر مجاز و تخلف بهداشتی محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: قطعه بندی هایی با این روش، بدون شناسنامه و بدون نظارت دامپزشکی انجام می شود و در صورت مشاهده توسط بازرسان دامپزشکی موضوع به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد.
وی اضافه کرد: این اکیپ ها روزانه گشت ها مشترکی نیز با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و تعزیرات خواهند داشت.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 250488
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه