تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده خام دامی در شهرستان خدابنده در فصل افزایش ابتلا به تب کریمهکنگو
رییس دامپزشکی شهرستان خدابنده از تشدید نظارتهای بهداشتی در این شهرستان بر مراکز عرضه فراورده خام دامی در پی احتمال افزایش ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو خبر داد
.jpg)
اسماعیل منصوری در گفتگو با روابط عمومی دامپزشکی استان زنجان اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنهها، احتمال افزایش بیماری تب کریمه کنگو وجود دارد و یکی از اقدامات پیشگیرانه در خصوص این بیماری ذبح دام در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی می باشد .
وی افزود: بیماری تب خونریزیدهنده کریمه - کنگو (CCHF) یک بیماری حاد تبدار و خونریزیدهنده مشترک بین انسان و حیوان است که از طریق گزش کنه و یا تماس با خون یا ترشح یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود.
رئیس دامپزشکی شهرستان خدابنده گفت: در این راستا و به منظور نظارت بر عرضه بهداشتی فراورده های خام دامی و جلوگیری از عرضه گوشت غیر مجاز و بدون مهر و لیبل توسط قصابی ها و رستوران ها ، کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی شهرستان خدابنده از مراکز عرضه فراورده های خام دامی این شهرستان بازدید کردند .
وی افزود: کنهها در انتقال این بیماری نقش اساسی را ایفا میکنند و سمپاشی محل نگهداری دام و اصطبلها برای کاهش کنهها، خرید گوشتهای بهداشتی از مراکز مورد تایید و تحت نظارت دامپزشکی و سردخانهگذاری گوشت بعد از کشتار به مدت ۲۴ ساعت، انتقال بیماری را در سطح مطلوب کاهش میدهد.
نظر دهید