دام قربانی از میادین عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمائید
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: شهروندان برای تهیه دام سالم جهت قربانی به میادین عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی مراجعه و از خرید دام از دستفروشان و دوره گردان خودداری کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی با اشاره به افزایش نظارت بر میادین فروش دام زنده اظهار کرد: بازرسان دامپزشکی به صورت فعال در میادین حضور مییابند.
وی تصریح کرد: در تمامی میادین دام تعیین شده توسط شهرداری در زنجان و دیگر شهرستان های استان، بازرسان دامپزشکی بر سلامت دام های قربانی قبل از کشتار نظارت می کنند.
حاج کاظمی گفت: مردم از خرید دامهای دارای لاغری مفرط، کچلی، ریختگی پشم، پشم های ژولیده، لنگش، بیماریهای گوارشی همچون اسهال و مهم تر از همه دارای کنه جداً خودداری کنند.
وی در پایان تاکید کرد: شهروندان از کشتار دام در معابر عمومی جداً پرهیز نموده و بمنظور جلوگیری از احتمال بروز بیماریهای مشترک همچون بیماری تب کریمه کنگو، علاوه بر رعایت نمودن بهداشت فردی و استفاده از دستکش در زمان کشتار و قطعه بندی گوشت، لاشه دام قربانی شده حداقل بمدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.
نظر دهید