سه شنبه 11 آذر 1404

flag
  • 1404/06/18 - 08:52
  • تعداد بازدید : 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ظرفیت بالای شهرستان ایجرود در تأمین پروتئین خام دامی با نظارت مستمر دامپزشکی

شهرستان ایجرود با برخورداری از زیرساخت‌های تولید و عرضه گوشت قرمز، گوشت سفید و ماهی سردآبی، نقش مهمی در تأمین سبد غذایی پروتئینی خانوارهای استان ایفا می‌کند.

ایمان نظرعلیان، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود، با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی این شهرستان اعلام کرد: «در حال حاضر، ایجرود دارای ۱۷ واحد فعال در زمینه توزیع و عرضه گوشت قرمز، ۳۲ واحد مرغداری، و ۵۴ واحد تولید ماهی سردآبی است که با نظارت دقیق و مستمر اداره دامپزشکی، محصولات سالم و بهداشتی در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.»

این واحدها با رعایت اصول امنیت زیستی، بهداشت محیط، و کنترل‌های دامپزشکی، توانسته‌اند سهم قابل توجهی در تأمین نیازهای پروتئینی استان داشته باشند. نظارت‌های مستمر شامل بررسی سلامت دام و طیور، کنترل شرایط نگهداری و فرآوری، و پایش بهداشتی فرآورده‌های خام دامی است.

اهم اقدامات اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود در این حوزه عبارتند از:

  • پایش بهداشتی واحدهای تولید و عرضه گوشت قرمز و سفید

  • نظارت بر سلامت ماهیان سردآبی و شرایط پرورش

  • کنترل مستمر زنجیره تولید تا عرضه برای تضمین سلامت مصرف‌کنندگان

  • آموزش بهره‌برداران در زمینه اصول بهداشت و امنیت زیستی

ایمان نظرعلیان در پایان تأکید کرد: «اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود با تمام توان در مسیر حفظ سلامت عمومی، ارتقاء کیفیت فرآورده‌های دامی، و تأمین پایدار نیازهای غذایی استان گام برمی‌دارد.»

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان ایجرود,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 345092
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور