• 1402/06/08 - 06:42
  • تعداد بازدید : 198
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی زنجان بر 25 میلیون قطعه جوجه ریزی

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از هفته دولت سال گذشته تا کنون بیش از 25 میلیون و 81 هزار قطعه جوجه گوشتی با نظارت بهداشتی دامپزشکی و پایش مستمر سلامت آن ها، در مرغداری های صنعتی این استان پرورش یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی زنجان، محمدباقر حاج کاظمی با بیان اینکه نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع می‌شود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه دارد، افزود: گوشت سفید به عنوان یک فرآورده پروتئینی پرمصرف در سبد کالای خانوارها بسیار حائز اهمیت است و نیازمند نظارت مستمر، به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش تولید و جلوگیری از خسارات اقتصادی می باشد.

وی افزود: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی، تمام مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداری‌ها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بسته‌بندی شده تازه و منجمد به مصرف‌کنندگان، تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد.

وی در ادامه عنوان کرد: رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی توسط مرغداران سبب ممانعت از بروز و شیوع بیماری‌های فراگیر و و یا بیماری‌هایی با مرگ ‌و میر بالا در سطح مرغداری‌ها شده و زمینه را برای ارتقای سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف‌کنندگان فراهم می‌کند.

حاج کاظمی تصریح کرد: مرغداران بایستی توصیه‌ های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی را را رعایت نموده و در صورت مواجهه با بیماری‌های واگیر و یا تلفات بالا در سطح مرغداری، برای جلوگیری از شیوع بیماری‌ ها مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه جهت بررسی و رسیدگی اطلاع دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان توصیه کرد: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از شستشو و بهینه سازی مرغداری، خرید جوجه، حمل و نقل، واکسیناسیون، درمان به موقع و استفاده از دارو‌ها با نظر و مشورت دامپزشکان، سلامت گله خود را تضمین نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 306987
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه