گوشت قربانی را ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنید
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از مصرف بلافاصله گوشت قربانی پرهیز و برای جلوگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام حداقل ۲۴ ساعت آن را در یخچال نگه دارید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی بر عدم استفاده بلافاصله گوشت قربانی تأکید کرد و گفت: برای جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام از مصرف بلافاصله گوشت دام ذبح شده پرهیز کنید.
وی همچنین بر رعایت موازین بهداشتی در هنگام ذبح دام تاکید کرد و گفت: رعایت موارد بهداشتی مانع از ابتلای مصرف کنندگان به بیماریهای مشترک بین انسان و دام مانند تب مالت، سیاه زخم، تب کریمه کنگو، هاری، سل و... میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان همچنین بر استفاده از وسایل حفاظتی مانند چکمه، روپوش، دستکش و... توسط ذبح کنندگان تأکید کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مسائلی که شهروندان باید مد نظر قرار دهند این است که لاشه دام قربانی شده قبل از مصرف حتما باید 24 ساعت در قسمت یخچال (نه فریزر) قرار بگیرد؛ چراکه طی این مدت دمای یخچال، اسیدیته گوشت را بالا میبرد و همین موضوع باعث میشود که میکروب بیماریهای احتمالی از جمله تب کریمه کنگو از بین برود.
نظر دهید