• 1402/12/12 - 08:00
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
هشدار رییس اداره دامپزشکی شهرستان زنجان:

گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده از قصابی ها نخرید

رییس اداره دامپزشکی شهرستان زنجان، گفت: شهروندان تنها گوشت چرخ کرده‌ای که در حضور آن‌ها آماده می‌شود از قصابی‌ها تهیه کنند.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان زنجان، گفت: شهروندان تنها گوشت چرخ کرده‌ای که در حضور آن‌ها آماده می‌شود از قصابی‌ها تهیه کنند.   
 
محمدسعید بهرامی، در گفتگو با روابط عمومی دامپزشکی زنجان اظهار داشت: بازرسی و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از تولید تا عرضه توسط کارشناسان دامپزشکی برای کنترل و پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام درحال انجام است.
 
وی افزود: با توجه به امکان تخلف برخی مراکز عرضه مواد پروتئینی در فروش گوشت از پیش چرخ کرده واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه با موارد مشابه برابر مقررات برخورد قانونی می‌کند.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان زنجان بیان کرد: توجه به هشدار‌های بهداشتی دامپزشکی و تهیه فرآورده‌های خام دامی از مراکز مجاز عرضه که تحت نظارت دامپزشکی است مطمئن‌ترین راه تضمین سلامت شهروندان است.
 
بهرامی یادآور شد: لازم است شهروندان در موقع خرید گوشت به شکل ظاهری، رنگ و بوی آن توجه کرده و در صورت مشاهده تغییر رنگ و بوی بد مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند. خرید گوشت از پیش چرخ شده غیربهداشتی بوده و می‌تواند سلامت مردم رابه خطر بیندازد.
 
وی خاطرنشان کرد: شهروندان علاوه بر تهیه گوشت از مراکز معتبر باید به مهر و لیبل لاشه‌ها که توسط دامپزشکی صورت می‌گیرد توجه کنند.
 
بهرامی بیان کرد:عرضه گوشت نامرغوب به صورت چرخ کرده یکی از رایج‌ترین و شایع‌ترین روش‌های فروش گوشت نامرغوب به شمار می‌رود و برخی واحد‌های قصابی اقدام به چرخ کردن گوشت و سایر اجزای لاشه دام می‌کنند.
 
وی ادامه داد: از جمله تقلبات احتمالی در گوشت چرخ‌کرده می‌توان به چرخ کردن  و مخلوط کردن گوشت حیوانات پیر و لاغر و دیرپز، گوشت مانده و تاریخ منقضی و فاسد، گوشت منجمد یخ‌زدایی (دیفراست) شده،  سنگدان مرغ، گوشت گله گاوی ، چربی گوسفندی  و ... اشاره کرد.
 
بهرامی افزود: در گوشت چرخ کرده  به دلیل اینکه بافت گوشت در اثر چرخ شدن از هم گسسته شده و همچنین خونابه ایجاد می‌شود، و سطح تماس گوشت با محیط زیاد تر می گردد، امکان رشد باکتری‌های بیماری‌زا در آن افزایش یافته و سریع‌تر دچار فساد می‌شود. لذا نسبت به گوشت چرخ نشده عمر ماندگاری  کمتری داشته و باید سریعتر مصرف شود.
 
بهرامی به مردم توصیه کرد: بهترین روش برای تهیه گوشت چرخ کرده سالم مراجعه به قصابی معتبر دارای مجوز و تاکید بر چرخ  کردن گوشت در حضور خود آنان است که با این کار اطمینان کامل از سلامت گوشت و مخلوط نشدن گوشت با گوشت های کم کیفیت و متفرقه است.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 315832
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه