• 1398/05/06 - 13:59
  • تعداد بازدید : 238
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه هم‌اندیشی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در زنجان

جلسه هم اندیشی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در اداره کل دامپزشکی استان زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، این جلسه با حضور مدیرکل، معاون سلامت، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان و روسای ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها، مدیران عامل و مسئولین فنی – بهداشتی کشتارگاههای طیور استان  در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی برگزار گردید.

علی اشرفی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی گفت: صنعت طیور دارای بالاترین مصرف داخلی، اشتغالزایی و همچنین صادرات است، بنابراین با اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ، کشتارگاه‌های طیور به سه رتبهA+ ، A و B تقسیم می شوند که محصول خروجی از کشتارگاه‌های طیور دارای رتبهA+  و A بایستی به خط دو تولید مجهز شوند.

وی افزود: در کشتارگاه‌های با رتبهA+  و A کار تخلیه اندرونی مرغ به صورت اتوماتیک و توسط دستگاه صورت می‌گیرد که موجب کم شدن آلودگی و بالا رفتن کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ می شود.

اشرفی با بیان اینکه در استان زنجان پنج کشتارگاه طیور وجود دارد، گفت: از مهر امسال مرغ‌های کشتارگاه‌ها با برچسب‌های رتبه‌بندی شده روانه بازار می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 135231
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه