یکشنبه 15 شهریور 1405

flag
  • 1405/06/04 - 10:24
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تداوم پایش‌های بهداشتی در خدابنده؛

۶۸ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی در هفته دولت ضبط شد

در راستای پاسداری از ارزش‌افزوده زنجیره تأمین غذا و اعمال حاکمیت بهداشتی بر بازارهای محلی، طرح تشدید نظارت‌های دامپزشکی شهرستان خدابنده هم‌زمان با گرامیداشت هفته دولت با جدیت اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خدابنده، اسماعیل منصوری، رئیس این اداره، با اشاره به عملیات نظارتی انجام‌شده از ۲ تا ۷ شهریور ۱۴۰۵ گفت: «با هدف جلوگیری از اخلال در بازار محصولات پروتئینی و حراست از سلامت سبد غذایی خانوار، کارشناسان دامپزشکی با مشارکت دستگاه‌های همکار از جمله شبکه بهداشت، اتاق اصناف و اداره صمت، پایش ۹۶ واحد عرضه شامل رستوران‌ها، قصابی‌ها و مرغ‌فروشی‌ها را در دستور کار قرار دادند.»

منصوری با تشریح نتایج این عملیات اظهار داشت: «در جریان این بازرسی‌ها، ۶۸ کیلوگرم فرآورده خام دامی که فاقد هویت مشخص و شرایط استاندارد بوده و می‌توانست علاوه بر تهدید سلامت عمومی، منجر به هدررفت منابع و ایجاد خسارات اقتصادی به چرخه توزیع شود، شناسایی شد. این محموله بلافاصله با رعایت ضوابط قانونی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.»

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خدابنده با تأکید بر قاطعیت در برخورد با تخلفات افزود: «علاوه بر امحای فرآورده‌های غیربهداشتی، برای ۵ تن از متصدیان واحدهای متخلف پرونده قضایی تشکیل و جهت رسیدگی و اعمال قانون به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد. رویکرد ما در این نظارت‌ها، پیشگیری از عرضه محصولات بی‌هویت است که علاوه بر مخاطرات بهداشتی، اعتماد عمومی به بازارهای محلی را خدشه‌دار می‌کند.»

منصوری در پایان تصریح کرد: «تضمین سلامت زنجیره تولید و توزیع، اولویت غیرقابل‌تغییر دامپزشکی است و با هرگونه فعالیت خارج از ضوابط که باعث ناامنی در فضای کسب‌وکار محصولات دامی شود، به‌طور قانونی برخورد خواهد شد.» وی از شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی را بلافاصله از طریق سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان خدابنده,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 358469
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور