• 1403/10/13 - 13:06
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نظارت بهداشتی بر استحصال 3 میلیون کیلوگرم گوشت قرمز در زنجان

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی زنجان از نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 3 میلیون و 375 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در این استان خبر داد.

علی نوری، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی زنجان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز در کشتارگاه های دام استان خبر داد.رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی زنجان گفت: از ابتدای سالجاری بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی زنجان بر استحصال بیش از 3 میلیون و 375 هزار و 605 کیلوگرم انواع گوشت قرمز در کشتارگاه دام این شهرستان نظارت داشته‌اند.وی با اشاره به این مطلب که نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی است، گفت: بخش مهمی از سلامت و بهداشت جامعه منوط به تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم و بهداشتی بوده و دامپزشکی مسئولیت خطیری در این راستا بر عهده دارد.نوری تصریح کرد: تمامی فرآورده‌های خام دامی پس از کنترل و تاییدیه‌های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی، مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی زنجان با اشاره به کشتار 29 هزار و 851 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌های دام استان زنجان گفت: از این تعداد 13 هزار و 477 راس گوسفند و بره به وزن 291 هزار و 429 کیلوگرم، 3 هزار و 257 راس بز و بزغاله به وزن 53 هزار و 984 کیلوگرم و 13 هزار و 117 راس گاو و گوساله به وزن 3 میلیون و 30 هزار و 192 گیلوگرم طی 9 ماهه نخست سال در کشتارگاه‌های دام سطح استان استحصال بهداشتی شده و با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی توسط خودروهای یخچالدار مخصوص حمل گوشت در سطح مراکز عرضه مجاز و قصابی.های شهرستان‌های استان توزیع شده است.نوری خاطر نشان کرد: در راستای اقدامات کنترلی و نظارت بر بهداشت فرآورده‌های خام دامی و حفظ سلامت عمومی شهروندان، کارشناس دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی در کشتارگاه‌های دام سطح استان به صورت مستمر و تمام وقت جهت نظارت و بازرسی بهداشتی از همه لاشه‌های استحصالی، بازدید و بازرسی از تاسیسات و امکانات کشتارگاه و مراحل کشتار حضور مستمر دارند.وی گفت: در این مدت طی نظارت‌های بهداشتی صورت گرفته مقدار 39 هزار و 189 کیلوگرم لاشه غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی زنجان تأکید کرد: به شهروندان محترم توصیه می گردد گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز و به صورت بسته بندی و دارای تاریخ مصرف، لیبل و مهر دامپزشکی تهیه نموده و از خرید و مصرف هر گونه گوشت حاصله از کشتارهای غیرمجاز دام، مرغ زنده و ... خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و مراتب را با شماره تلفن گویا 1512 ادارات دامپزشکی در سطح استان اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 331796
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه