• 1403/01/28 - 08:41
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی خرمدره بر تولید بیش از 18 میلیون و 470 هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی در 12 ماهه سال 1402

بنا به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان زنجان، بیش از 18 میلیون و 470 هزار 280 قطعه جوجه یک روزه در تنها واحد جوجه کشی شهرستان خرمدره تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی این شهرستان صورت گرفت.

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خرمدره گفت: در سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم از تولید، جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز گردیده و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و لحاظ فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی صادر می گردد.
مهدی حیدری تصریح کرد: ماکیان گوشتی به عنوان منبع با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینه ای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاه ها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد. بدین منظور توجه به دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار ، بهبود ساختارهای بهداشتی و فرایند کشتار و  مدیریت بهینه کشتارگاه ها  مد نظرقرار می گیرد.   
 
وی در پایان تاکید نمود مرغداران  محترم با توجه به رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت های زمانی قرنطینه ای، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری های طیور و تأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، دارای سهم بزرگی هستند.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان خرمدره,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 317815
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه