• 1403/12/15 - 10:54
  • تعداد بازدید : 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان:

واردات گوشت با نظارت دامپزشکی انجام می‌شود

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: واردات گوشت قرمز به استان زنجان با نظارت کامل بهداشتی دامپزشکی انجام می‌شود.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به تشریح اقدامات نظارتی دامپزشکی استان در خصوص واردات گوشت‌های دامی و طرح‌های ویژه بازرسی در ماه مبارک رمضان پرداخت و همچنین توضیحاتی در خصوص روند نظارت بر فرآیند واردات گوشت و کنترل بهداشت آن به مردم ارائه داد و اظهار کرد: نظارت دامپزشکی بر فرآیند واردات گوشت از مبدا آغاز می‌شود و از اهمیت بالایی برخوردار است. 

وی با اشاره به کشورهای مختلفی که گوشت به استان وارد می‌کنند، گفت: کشورهایی مختلفی گوشت وارداتی به استان زنجان را تأمین می‌کنند. در این کشورها، در مراحل  قبل، حین و بعد از  کشتار و  بارگیری، نظارت‌های بهداشتی و شرعی انجام می‌شود. در مراحل بعدی، گوشت‌های وارداتی تحت نظارت دامپزشکی در مسیرهای حمل‌ونقل قرار می‌گیرند.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان افزود: پس از ورود گوشت‌ها به بندرهای کشور، نمونه‌برداری‌های بهداشتی توسط نمایندگان دامپزشکی انجام می‌شود و بعد از آن، ترخیص از طریق گمرات اتفاق می‌افتد. محصولات وارداتی به سردخانه‌های تحت نظارت دامپزشکی‌منتقل می‌شوند در مراکز توزیع یعنی فروشگاه‌ها نیز نظارت‌های دامپزشکی اتفاق می‌افتد، به این ترتیب نظارت‌های بهداشتی بر گوشت‌های وارداتی به صورت چند لایه و از مرحله کشتار تا عرضه به صورت نظام‌مند انجام می‌شود و در تمام این مراحل کنترل و نظارت‌های لازم اتفاق می‌افتد.

کنترل فرآیند توزیع و نظارت مستمر

وی در ادامه افزود: پس از ورود گوشت‌های وارداتی به سردخانه‌ها، ممکن است برخی از این محصولات به مدت طولانی ذخیره شوند و برخی دیگر برای توزیع در فروشگاه‌ها یا مراکز عرضه سطح شهر ارسال شوند. در هر مرحله، از بسته‌بندی محصول تا بررسی گواهی‌های بهداشتی، نظارت دامپزشکی به‌طور دقیق انجام می‌شود. اگر نیاز به نمونه‌برداری باشد، این اقدامات نیز تحت نظر دامپزشکی اتفاق می‌افتد.

حاج‌کاظمی تأکید کرد: تمام فرآیند واردات و توزیع گوشت تحت نظارت پنج یا ۶ لایه‌ای دامپزشکی قرار دارد و هیچ محصولی بدون بررسی‌های لازم وارد بازار مصرف نمی‌شود. 

وی افزود: در هر مرحله، از مبدا واردات تا رسیدن به دست مصرف‌کننده، تمامی اقدامات به‌طور دقیق و بر اساس اصول بهداشتی و نظارتی انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان همچنین به تشدید نظارت‌ها در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در این ماه، با توجه به افزایش مصرف محصولات دامی، نظارت‌ها در سطح استان به‌طور ویژه‌ای تقویت شده است. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 335273
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال زنجان

admin ادمین پورتال زنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه