چهارشنبه 26 آذر 1404

flag
لیست اخبار صفحه :107
گوشت قربانی ۲۴ ساعت پس از ذبح مصرف شود

گوشت قربانی ۲۴ ساعت پس از ذبح مصرف شود

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از مصرف بلافاصله گوشت قربانی پرهیز و برای جلوگیری از بیماری‌های مشترک انسان و دام حداقل ۲۴ ساعت آن را در یخچال نگه دارید.

اطلاعیه اداره کل قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی در‌خصوص شرایط جابجایی دام، فرآورده‌های دامی و نهاده‌های خوراك دام

اطلاعیه اداره کل قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی در‌خصوص شرایط جابجایی دام، فرآورده‌های دامی و نهاده‌های خوراك دام

اداره کل قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه‌ای شرایط جابجایی دام، فرآورده‌های دامی و نهاده‌های خوراک دام را اعلام کرد.

دامداران مراقب تب برفکی باشند

دامداران مراقب تب برفکی باشند

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: دامداران به منظور جلوگیری از ابتلا دام های خود به بیماری تب برفکی اصول و توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور